Какво е PTC

PTC  (Paid To Click в превод Плащане за Кликове) представлява начин за печелене на пари по Интернет. Стойш си в къщи и цъкаш на разни линкове и печелиш. Също могат да се искарат пари и от така наречените реферали, което означава да приканваш хора да се регистрират в сайта. Така сайта има повече потребители.

Първо трябва да се регистрирате в такъв сайт, който предлага този метод на изкарване на пари.След като се регистрирате, влизате в сайта и намирате секцията в която се намират рекламите за кликане. Във всеки сайт на ден дават различен брой реклами(банер, линк), попринцип те са около 10. Просто кликаш на дадената реклама и стартира брояч, който отброява някакви секунди, обикновенно са 10 или 30 сек.След като отмине денят , или минат 24 часа, пак може да влезнете в сайта и да кликате рекламите.

Парите от тези програми си ги получавате, когато натрупате някакъв определен минимум (за всяка програма е различен), в повечето случаи 2-3$. Парите се превеждат през някой от Он-лайн разплащателните програми, най-често чрез AlertPay. Всяка PTC програма прави плащането за различно време, някои го правят за няколко часа, а други за по 60 работни дни. 

 

0 Response to "Какво е PTC"

Post a Comment

Powered by Blogger